Matrasbeschermer

Bedankt dat u voor een matrasbeschermer uit ons assortiment heeft gekozen. We wensen u een goede nachtrust en hopen dat ons product bevalt!

Slaap is essentieel voor elk proces in het lichaam en beïnvloedt ons fysieke en mentale functioneren de volgende dag, ons vermogen om ziekten te bestrijden en immuniteit op te bouwen, en ons metabolisme en risico op chronische ziekten. Een goede keuze aan producten in en rond het bed is dus ook essentieel.

Bij MAROYATHOME hebben we de tijd genomen om de beste leverancier voor onze slaapproducten te selecteren en hebben hem in de omgeving van Porto, in het noorden van Portugal gevonden: 

Een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in textiel die exclusief voor MAROYATHOME matrasbeschermers vervaardigd. Mensen met veel vakkennis en liefde voor de producten die ze maken.

Om lang van je kwaliteitsproduct te kunnen genieten, volg a.u.b. de ONDERHOUDSINSTRUCTIES zoals aangegeven op het wasetiket.
Voordat u de matrasbeschermer gebruikt, raden wij u aan deze te wassen.  Gebruik geen wasverzachter en bij voorkeur vloeibaar wasmiddel.
Wij adviseren om kleuren niet te mengen om verkleuring te voorkomen.

Voor uw gemak hebben wij ons logo op de ‘lange’ zijde - de lengte van de matrasbeschermer - geplaatst. Het maakt het gemakkelijker voor u om het correct op uw bed te leggen, vooral voor de grotere maten. 

We zetten onze samenwerking voort en ontwikkelen meer producten voor je slaapkamer. Kom dus snel weer terug en bekijk onze webpagina voor nieuws.