4-Seizoenen Matrasbeschermer

Wij danken u voor het vertrouwen in onze producten en hopen dat u talloze nachten heerlijk zult slapen met onze nieuwe 4-Seizoenen Matrasbeschermer!

Ongeveer 25 jaar van ons leven brengen we mensen slapend door. 
Een goede nachtrust verbetert de prestaties, stemming en gezondheid van uw hersenen. Als u niet regelmatig genoeg kwaliteitsslaap krijgt, verhoogt u het risico op veel ziekten en aandoeningen. Deze variëren van hartaandoeningen en beroertes tot obesitas en dementie.

De juiste keuze van bed en matras, maar ook van beddengoed, matrasbeschermers en extra dekens is daarom heel belangrijk.

Bij MAROYATHOME hebben we de tijd genomen om de beste leverancier voor onze slaapproducten te selecteren en hebben hem in de omgeving van Porto, in het noorden van Portugal gevonden: 

Een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in textiel die exclusief voor MAROYATHOME matrasbeschermers vervaardigd. Mensen met veel vakkennis en liefde voor de producten die ze maken.

Om lang van je kwaliteitsproduct te kunnen genieten, volg a.u.b. de ONDERHOUDSINSTRUCTIES zoals aangegeven op het wasetiket.
Voordat u de matrasbeschermer gebruikt, raden wij u aan deze te wassen.  Gebruik geen wasverzachter en bij voorkeur vloeibaar wasmiddel.
Wij adviseren om kleuren niet te mengen om verkleuring te voorkomen.

Voor uw gemak hebben wij ons logo op de ‘lange’ zijde - de lengte van de matrasbeschermer - geplaatst. Het maakt het gemakkelijker voor u om het correct op uw bed te leggen, vooral voor de grotere maten. 

We zetten onze samenwerking voort en ontwikkelen meer producten voor je slaapkamer. Kom graag snel weer terug en bekijk onze webpagina voor nieuws.